Business Breaks STROOM

Onderbrekingen waar je energie van krijgt

STROOM organiseert in samenwerking met de Zwarte Zwaan diverse business breaks voor extra energie tijdens uw vergaderingen. Er is al een break voor 17,50 p.p.

Te denken valt aan:

Segway Tour Rotterdam:
Tijdsduur: 75 minuten, inclusief 15 minuten instructie.
Met gids. Nederlands en Engels gesproken.
Vanaf 47,50 per persoon.

Cursus plat Rotterdams terwijl je door de stad rijdt
Onder leiding van onvervalste Rotterdammert Roel Pot leert u in hoog tempo Rotterdams. Niet onbelangrijk nu de stad als een komeet omhoog schiet op alle populariteitslijstjes. ,,Ik leert ik je verbaal te survivalen in Rotturdam. U zult versteld staan en de kreten Oh ja joh?!?, Pleurt op en Zooooooooo behoren snel tot uw eigen vocabulaire'', aldus Roel Pot.
Tijdsduur: 90 minuten, inclusief borrel.
Vanaf 28,50 per persoon.
Minimaal 15 personen.

Rondje Rotterdam in Hop-on-Hop-off bus
In samenwerking met Sightseeing Rotterdam leveren we maatwerk aan groepen. Een aangenaam Rondje Rotterdam met de Hop-on-Hop-off bus. Deze is ook in te zetten als vervoermiddel voor de gehele dag. Maatwerk is mogelijk voor elke groep en elk budget.
Tijdsduur: 75 minuten
Op basis van uw wensen zal een geschikte gids aanwezig zijn
Vanaf 17,50 per persoon.
Maximaal 21 personen.

Escape Experience Rotterdam
Zin in spanning en avontuur? Ontvlucht de dagelijkse hectiek bij Escaping Rotterdam. Voor echte thrillseekers en brainiacs. Drie escape rooms op twee locaties.
Een escape room spelen is een unieke ervaring. Zelfs de meest nuchtere personen raken vanzelf volledig in de ban van de opdrachten. Elke escape room heeft zijn eigen meeslepende thema. Door middel van opdrachten, puzzels en samenwerkingen probeer je het doel van de escape room te bereiken. Een strijd tegen de klok.
3 Rooms
Er zijn drie rooms:
De Machinekamer (waar het draait om het onschadelijk maken van de bom), de Fantasy Room (verwarring na een wilde avond) en The Office (sluip binnen in het kantoor van havenbaron Van Beuningen).
Tijdsduur: 60 minuten (+ 20 minuten voor aanvang aanwezig zijn).
Maximaal 16 personen / 8 personen per room

Splash Tour
Over land en water. Tour door Rotterdam met de gele amfibibus. Rijdend over de Erasmusbrug en dobberend in de Nieuwe Maas.
Prijs: vanaf 26,50 per persoon

Voor exacte prijzen en ideëen-op-maat om je meeting kleur te geven, neem je contact op met Chinook of Pascalle.
T: 010-221.40.60
E: reserveringen@stroomrotterdam.nl

GRATIS

 + pak
EARTH-water in je kamer