Parkeren & Info

Sluiting Maastunnel
Voor auto's die van Noord naar Zuid rijden zal de Maastunnel vanaf 3 juli 2017 gesloten zijn. De werkzaamheden aan dit monument zijn noodzakelijk. Onze gasten zullen hinder ondervinden, bijvoorbeeld tijdens North Sea Jazz. We raden iedereen aan op tijd te vertrekken en gebruik te maken van de Metro die extra veel en lang rijdt tot aan Ahoy.
STROOM ligt vlakbij Metrostation Coolhaven.
Kaart van de Metro.

Ook is er een plan gemaakt met alternatief vervoer gedurende de sluiting van de Maastunnel.

Parkeren bij STROOM
Parkeren bij STROOM is eenvoudig en betaalbaar. Op zondagen en voor wie na 18.00 uur komt en voor 09.00 uur weer vertrekt is parkeren in de vakken in de Lloydstraat zelfs helemaal gratis.

Op de uren tussen 09.00 uur en 18.00 uur dient u per uur te betalen bij de parkeermeter op de hoek van de straat bij STROOM. U moet bij de betaling het kenteken van uw auto invoeren in de automaat.

Parkeergarage
Direct naast STROOM is er ook de gelegenheid te parkeren in de overdekte Q-Park Schiecentrale. Aan de receptie zijn uitrijkaarten met korting verkrijgbaar. U heeft wel uw inrijkaart nodig. De kaarten aan de receptie kosten 15 euro per stuk per 24 uur.  

Openbaar Vervoer
Tram:

Naar Erasmus MC, Euromast en het shoppingcentrum neemt u tramlijn 8. De halte ligt op 200 meter van de voordeur van STROOM. 

Metro:
Op 600 meter van STROOM Rotterdam ligt Metro-station Coolhaven.
Hiermee kunt u direct reizen naar het Centrum van Rotterdam (uitstappen station Beurs). 
Als u naar Rotterdam Centraal Station wilt, stapt u in Station Beurs over op de D-lijn (Centraal Station of Kop van Zuid) of de E-lijn (Centraal Station en verder rechtstreeks naar Den Haag of Kop van Zuid).

Watertaxi:

In de St. Jobshaven, 50 meter van het hotel, ligt de halte van de Watertaxi. De Watertaxi brengt u naar vele haltes aan beide kanten van de rivier. Onze receptie kan deze Watertaxi voor u bestellen.

Waterbus:

De halte van de Aqualiner ligt eveneens in de St. Jobshaven. De Aqualiner brengt u naar Heijplaat-RDM of verder. Kijk voor bijzonderheden op de Aqualiner-website.


Alle gasten van STROOM Rotterdam ontvangen een gratis City Map.  

GRATIS

 + pak
EARTH-water in je kamer