Aanbieding incl. ontbijt

  • Book from € 120,-

Boek hier een bijzondere Split Level Studio inclusief ontbijt voor 2 personen. 

Wilt u een ander type kamer inclusief ontbijt?
Vul bovenaan de website bij Online Reserveren uw data in en u ziet alle kamertypes inclusief ontbijt! 

STROOM Best Deal
Voor wie de beste prijs-kwaliteits-deal zoekt, heeft STROOM Rotterdam zijn eigen Best Deal gemaakt.
Je boekt bij de hotelier zelf en daarom krijg je de best beschikbare prijs op internet voor onze signatuur-kamer inclusief ontbijt.

Je reserveert een bijzondere kamer, met twee verdiepingen.
De luxe van een zeer ruime badkamer met bad voor 2 en een dubbele douche om samen van te genieten op de benedenverdieping en op de bovenverdieping het heerlijke comfort van onze uit natuurlijke materialen samengestelde Coco-Mat bedden.
Een betere prijs kun je op het internet niet vinden. 

> Alle kamers zijn niet-roken. 
 
STROOM Rotterdam - the urban hotel experience
Walk in, check in - it’s just electrifying!

Team STROOM
T: 010 221 40 60 
E: receptie@stroomrotterdam.nl 

Terug naar het overzicht


Annuleringsvoorwaarden:
Kamers kunnen tot 3 dagen voor de aankomstdatum kosteloos worden geannuleerd. Annuleert u 2 dagen of 1 dag voor uw aankomstdatum dan wordt 50% van de eerste nacht in rekening gebracht. Annuleert u op de aankomstdag zelf of komt u helemaal niet opdagen, dan zijn wij helaas genoodzaakt de volledige kamerprijs in rekening te brengen. Een dag begint om 0.00 uur.

Betaling & garantie: Wanneer u boekt met uw credit card geldt deze tevens als borg voor de reservering. U kunt met een ander betaalmiddel afrekenen.
Wanneer u tijdens het boeken direct afrekent met iDeal of uw credit card zullen wij bij de check-in opnieuw vragen om uw credit card gegevens.
Als u geen credit card bij u heeft, vragen wij een borg van 150 euro. Deze borg krijgt u bij de check-out direct terug (cash borg) of binnen twee dagen op uw bankrekening teruggestort (PIN-borg). 


GRATIS

 + pak
EARTH-water in je kamer