Hotel STROOM - een urban experience

STROOM Rotterdam is gevestigd in een oude elektriciteitsfabriek waar begin 20ste eeuw de eerste stroom van Rotterdam werd opgewekt. In ons urban hotel bieden we geen standaard kamers aan, maar Studio´s met douche, Split Level Studio´s met luxe badkamers en Urban Lofts als suite-appartementen.

Blog Soetkees voelt de energie

Blog Bijzonder Plekje slaapt bij STROOM

Blog Bijzonder Plekje over Rotterdam
 

U kunt kiezen uit de volgende kamertypes:

  • Studio bestaat uit een ruimte met een heerlijk bed, een designdouche en een af te sluiten wc en wasbak. Smart urban stay, zoals wij dat noemen. Comfort en originaliteit voor een scherpe prijs.
  • Split Level Studio bestaat uit twee leeflagen die zijn verbonden met een trap in de kamer. U komt de kamer binnen in de grote badkamer met tweepersoons regendouches en een groot bad. Boven staat het comfortabele boxpring bed voor u klaar. Een unieke ervaring.
  • De Urban Loft is een urban appartement met grote glazen ramen die uitzicht bieden op de stad. De Loft heeft een riante leefkamer en een mooi vormgegeven slaap- en badkamer. U voelt zich in deze suite thuis als bereisde wereldburger.

    Specials:
  • Split Level Studio met Sauna wordt alleen door STROOM zelf aangeboden op deze site. Vergelijkbaar met de Split Level, alleen groter en mét sauna. Ook deze studio telt twee leeflagen.
  • Split Level XL is een gestapelde suite met grote glazen wanden, een duo-regendouche, een verlicht bad, lekkere zitjes en grote leestafel. Voor uw comfort uitgerust met 2 flatscreens, Nespresso-machine, waterkoker en SMEG-koelkast. 

Alle Studio's en Lofts zijn voorzien van een luxe boxpring bed van Coco-Mat. De bedden van Coco-Mat zijn opgebouwd uit natuurlijke materialen. 

Naar het overzicht van alle Studio's & Lofts

Onze voorwaarden:
Annuleringen
: Kamers kunnen tot 3 dagen voor de aankomstdatum kosteloos worden geannuleerd. Annuleert u 2 dagen of 1 dag voor uw aankomstdatum dan wordt 50% van de eerste nacht in rekening gebracht.
Annuleert u op de aankomstdag zelf of komt u helemaal niet opdagen, dan zijn wij genoodzaakt de volledige kamerprijs in rekening te brengen. Een dag begint om 0.00 uur.

Betaling & garantie:
Wanneer u boekt met uw credit card geldt deze tevens als borg voor de reservering. U kunt met een ander betaalmiddel afrekenen.
Wanneer u tijdens het boeken direct afrekent met iDeal of uw credit card zullen wij bij de check-in opnieuw vragen om uw credit card gegevens.
Als u geen credit card bij u heeft, vragen wij een borg van 150 euro. Deze borg krijgt u bij de check-out direct terug (cash borg) of binnen twee dagen op uw bankrekening teruggestort (PIN-borg).