Urban dakterras & sfeervolle lounge

Bruiloften, feesten en BBQ's
Voor feesten, bruiloften, diners en urban BBQ's heeft STROOM Rotterdam verschillende plekken beschikbaar. Je kunt ons dakterras, maar ook onze sfeerrijke lounge of onze zaal The Power Plant afhuren.

Dakterras

Op een mooie dag genieten van hapjes, drankjes of een BBQ met uitzicht op de Euromast. Een Urban Experience op zijn Rotterdamst. 
Het strak vormgegeven dakterras dat voelt als een hotspot in Berlijn of New York. Lekker loungen in een stedelijke omgeving, op zachte klanken genieten van je heerlijke glas cava.
Het bestaat echt... in het Lloydkwartier in Rotterdam. Ontdek het nieuwe STROOM. 

'Fantastische locatie en geweldig personeel! Meedenkend en alsof je in een warme familie thuis komt. Onze dag was helemaal super, maar alles er omheen ook. Thanks guys!!' 
Richard en Stefana bij The Perfect Wedding
Informatie: ★★★★★ | Communicatie: ★★★★★ | Behulpzaamheid: ★★★★★ | Flexibiliteit: ★★★★★ | Wensen: ★★★★★ | Prijs & Kwaliteit: ★★★★★

Tofste industriële trouwlocaties Nederland 

Trouwen op een dakterras - so cool!

Girls of Honour - Trouwen in STROOM

Toptrouwlocaties Nederland van Zankyou


HTSPT slaapt in Eco Design Studio met sauna

Inspiratie: Trouwen op grote hoogte
 

Top Trouwlocatie: STROOM Rotterdam 

STROOM - hotspot in Rotterdam 

De beste dakterrassen van Rotterdam 

Inspiratie voor een band voor jouw bruiloft 

Review
'Wij hebben voor Stroom als trouwlocatie gekozen vanwege onze ervaring met hun lekkere eten en door hun inrichting; combinatie van strak modern, vintage en industrieel, echt Rotterdams. Stroom stond open voor al onze ideeën en wensen en dacht goed met ons mee. Het contact en de sfeer waren prettig informeel en al het personeel heel gastvrij. . Ons verblijf in het hotel en de trouwdag zelf waren prima verzorgd en het diner was heerlijk. Kortom, een toplocatie, zowel voor eten, overnachten en trouwen!' Heleen & Sam bij The Perfect Wedding

Meer reviews over STROOM, de urban locatie voor een geslaagd feest 

Lounge

Onze Lounge is de (feest)zaal met een eigen bar, zitjes en dansvloer. Hier kunnen feesten en diners worden georganiseerd. Wij kunnen de locatie inrichten naar uw wensen en smaak.
De Lounge is ook een handige plek voor als u het dakterras heeft gehuurd, maar het weer toch even niet meezit. Dan kunt u met gezelschappen tot 150 personen terecht in onze Lounge en op onze Entresol.

The Power Plant

Onze grote zaal op de begane grond, The Power Plant, kan eveneens voor diners worden ingericht. De sfeer is hier anders dan in de Lounge. Visgraat parket op de vloer, direct daglicht, grote planten. Kom eens kijken om de verschillen te ervaren. 

Voor meer informatie over de huur van ons Dakterras, onze Entresol of Lounge belt u met Chinook Stenhuijs of u vult het onderstaande contactformulier in. 


Beste Terrassen volgens Innit Magazine 

STROOM Rotterdam
T: 010 221 40 60 
E: reserveringen@stroomrotterdam.nl

Contact formulier

*We gebruiken uw persoonsgegevens uitsluitend voor het beantwoorden van uw vraag en zullen deze gegevens nergens anders voor gebruiken.

GRATIS

 + pak
EARTH-water in je kamer