Bruiloft in urban setting

Zoek je een originele locatie voor jouw bijzondere dag? Ben je nieuwsgierig? Durf je van de gebaande paden af te wijken? STROOM Rotterdam biedt een coole urban setting met rooftop op de stoere Lloydpier. Waan je even in New York of Berlijn. Maar dan met een uitzicht op de Euromast en de geweldige skyline van Rotterdam. 
Bij STROOM Rotterdam kun je alles onder één dak, of op één dak organiseren. We hebben fraaie ruimtes voor ceremonies, recepties, diners, feesten... Enfin, voor alles wat je maar wilt op jouw unieke dag. 

Kom eens langs voor een vrijblijvende tour of een offerte op maat.  
Interesse? 
Mail naar: reserveringen@stroomrotterdam.nl

Tofste industriële trouwlocaties Nederland 
Girls of Honour - Trouwen in STROOM

Review:
'Wij hebben voor Stroom als trouwlocatie gekozen vanwege onze ervaring met hun lekkere eten en door hun inrichting; combinatie van strak modern, vintage en industrieel, echt Rotterdams. Stroom stond open voor al onze ideeën en wensen en dacht goed met ons mee. Het contact en de sfeer waren prettig informeel en al het personeel heel gastvrij. . Ons verblijf in het hotel en de trouwdag zelf waren prima verzorgd en het diner was heerlijk. Kortom, een toplocatie, zowel voor eten, overnachten en trouwen!' Heleen & Sam bij The Perfect Wedding