Brasserie STROOM

Ontmoeten, eten, drinken & lekker landen. Voel je welkom in onze brasserie, bakkerij & espressobar en op onze terrassen. We hebben er twee: een op het dak en een bij de brasserie.
STROOM is jouw plek. Voor een korte conversatie, een uitgebreid weerzien of een belangrijke ontmoeting. Voor elk moment van de dag, voor elk tempo. Laat ons voor je zorgen.
De keuken is elke dag open van 7.00 uur tot 21.30 uurr. En voor de latere gasten hebben we nog een uitgebreide borrelkaart. 

 
 


Op Iens krijgt onze brasserie een
gemiddelde waardering van 8,2

ONZE KAARTEN:

Ontbijt

All Day


Lunch

Diner

Wijnkaart

Borrelkaart

High Tea & High Wine

UIT DE MEDIA: 
De Buik van Rotterdam geniet van energiek ontbijt bij STROOM
Lees de brasserie-recensie bij De Buik van Rotterdam


Reserveren?
Bel met 010-221.40.60
Mail ons op: reserveringen@stroomrotterdam.nl
Of boek hieronder direct online:

  

 
 
Brasserie STROOM
In STROOM Rotterdam werken de chef en het enthousiaste team met met eerlijke en bijzondere producten die ook in onze verswinkel en bakkerij te koop zijn. Van dichtbij, vers van de boer en vaak van kleine producenten uit de buurt - daar staan we voor.
In onze brasserie geen hoogdravend culinair gegoochel, maar een mooie mix van pure brasserie-gerechten, echte klassiekers en stoere urban food met een lekkere Rotterdamse R en een eigenwijze draai.

Shared Dining

Wie bij het diner niet kan kiezen uit al het lekkers van de kaart, bestelt gewoon ons Sharded Dining Menu met drie voorgerechten, twee hoofdgerechten en een proeverij van drie nagerechten. Met als motto: samen zullen we alles delen. De nieuwe manier van eten, voor wie van alles kan genieten.

Wij verzorgen graag uw: 
Ontbijt * Lunch * Diner * High Tea * Spirited High Tea * High Wine * Borrels * Feesten * Recepties * Business Ontbijt * Workshops * Brunches met Feestdagen

GRATIS

 + pak
EARTH-water in je kamer