Brasserie STROOM - ontbijt, lunch, diner & meer

Ontmoeten, eten, drinken & lekker landen. Voel je welkom in onze brasserie, bakkerij & espressobar en op onze terrassen. We hebben er twee: een op het dak en een bij de brasserie.
STROOM is jouw plek. Voor een korte conversatie, een uitgebreid weerzien of een belangrijke ontmoeting. Voor elk moment van de dag, voor elk tempo. Laat ons voor je zorgen.

Elke dag open van 7 tot laat
Het keukenteam van chef Suus bereidt elke dag van 7.00 uur tot 21.30 uur verse maaltijden met producten van dichtbij. Kom proeven, in STROOM. 
Voor de latere gasten hebben we nog een uitgebreide borrelkaart. 

Kerst op de Lloydpier
Met Kerst serveren we in STROOM zowel een uitgebreide Kerstbrunch als een Kerstdiner. 
Bekijk hier het dinermenu met Kerst. 

Reserveren?

Bel met 010-221.40.60
Mail ons op: reserveringen@stroomrotterdam.nl
Of boek direct online: 

 
 


Op Iens krijgt onze brasserie een
gemiddelde waardering van 7,8


ONZE KAARTEN:

Ontbijt                                              

All Day


Lunch

Diner

Wijnkaart

Borrelkaart

High Tea & High Wine

UIT DE MEDIA: 
De Buik geniet van energiek ontbijt bij STROOM


Puur bij STROOM
Bij STROOM Rotterdam werken de chef en haar team met met eerlijke en bijzondere producten. Van dichtbij, vers van de boer en vaak van kleine producenten uit de buurt.
In onze brasserie geen hoogdravend culinair gegoochel, maar een mooie mix van pure brasserie-gerechten, echte klassiekers en stoere urban food met een lekkere Rotterdamse R en een eigenwijze draai. 

Shared Dining
Wie bij het diner niet kan kiezen uit al het lekkers van de kaart, bestelt gewoon ons Sharded Dining Menu met drie voorgerechten, twee hoofdgerechten en een proeverij van drie nagerechten. Met als motto: samen zullen we alles delen. De nieuwe manier van eten, voor wie van alles kan genieten.

Wij verzorgen graag uw: 
Ontbijt * Lunch * Diner * High Tea * Spirited High Tea * High Wine * Borrels * Feesten * Recepties * Business Ontbijt * Workshops * Brunches met Feestdagen

GRATIS

 + pak
EARTH-water in je kamer