MUZIEK EN MEER @ STROOM ROTTERDAM

Bij STROOM Rotterdam zijn er wekelijks leuke zaken te beleven. Het is een heerlijke plek om live muziek te beluisteren, van een van onze DJ's te genieten of een leuke workshop te volgen. 

> ELKE ZONDAG YOGA (OP 'T DAK OF BINNEN)

> BIOSCOOP OP HET DAK
Op zaterdag 23 en zondag 24 september hebben we de eerste editie van onze Silent Rooftop Screening. We doen dit in samenwerking met de ervaren organisatie van ROFFA Mon Amour. We draaien twee boeiende liefdesverhalen uit de Before-trilogie: Before Sunset en Before Sunrise. Meer info hier. 
Kaarten kosten 15 euro per persoon en zijn inclusief koptelefoon, zitplaats en toegang tot de Silent Disco na afloop. Ga direct naar kaartverkoop

> PROEVEN MET DE WIJNWIJVEN

Vanaf dinsdag 17 oktober kunt u genieten van bijzondere wijnproeverijen die we samen met de Wijnwijven organiseren. Er wordt bij elke proeverij gewerkt met een origineel thema.
17 oktober: Dikke, vette herfstwijnen. Om mee voor de haard of kachel te kruipen.
21 november: Rare druif. Onbekende, gekke of bijzondere druiven die je geproefd moet hebben.
19 december: Oud vs Nieuw. De oude wijnwereld versus de nieuwe wijnwereld, met een flirt naar de jaarwisseling.
13 februari: Guilty Pleasures. Verrassende wijn-spijscombi's die je nooit meer zult vergeten. Chardonnay met vanillespekjes...

Meer info en reserveren

Eerder in 2017 hadden we de workshops worstdraaien, broodbakken en bloemdesign. Als u met een groep van minimaal 12 personen interesse heeft, kunnen we ook deze workshops nog aanbieden. 

> LIVE MUZIEK
De komende maanden is er LIVE muziek van Alex Vansalen  te beluisteren in STROOM. Bij elk optreden is de samenstelling van de vocalisten en instrumentalisten wisselend. De optredens beginnen om 19.00 uur en duren tot 21.30 uur met een pauze van een half uur.
De speeldata zijn: 
September: 9 + 23
Oktober: 7 + 21
November: 11 + 25
December: 9

> DJ's LAZY SUNDAY'S IN STROOM
Van 9.30 tot 12.30 uur draaien we vinyl plaatjes in onze Brasserie.
Op Feestdagen van 11.00 tot 16.00. Toegang gratis. 
De data:
Oktober: 1 en 15
November: 5 en 19
December: 25
 

STROOM Rotterdam - de urban experience
Walk in, check in - it’s just electrifying!


GRATIS

 + pak
EARTH-water in je kamer