Online Reserveren
Check Loyalty card

Eten is ontmoeten

Voor een korte conversatie, een uitgebreid weerzien of een belangrijke ontmoeting; STROOM Rotterdam is jouw plek, jouw landingsbaan.
Voor elk moment van de dag, voor elk tempo.

Vanaf 's ochtends 7.00 uur tot 's avonds 21.00 uur staat onze chef met zijn gepassioneerde keukenbrigade klaar om je een ongecompliceerde, eerlijke en verrassende eetervaring te bieden.
We werken met verse, eerlijk producten; het liefst uit de buurt. Geen hoogdravend gegoochel, maar stoer Rotterdams, met een eigenwijze draai. 

En wie niet kan kiezen uit al het lekkers van de kaart, kiest gewoon voor shared dining: samen zullen we alles delen. De nieuwe manier van eten, voor wie van alles kan genieten. 
 
Wij verzorgen:


Zoek een plekje op onze landingsbaan, kies een tafeltje voor het raam, schuif aan bij de lange tafels in The Kitchen als je de actie in de keuken wilt zien of klim naar de Entresol als je nippend aan je latte macchiato naar buiten wilt staren.

Kies de plek die bij je past. Voor het moment dat bij je past. Want of je nu een minuut bij ons blijft, een uur, een dag, week of maand...
Bij STROOM Rotterdam ben je altijd welkom.

Laat ons voor je zorgen.   

Ontbijt- en Lunchkaart

Borrelkaart

Avondkaart

Shared Dining

High Tea en High Wine 

Gratis WiFi en een pak EARTH Water in elke kamer