Brasserie STROOM

Ontmoeten, eten, drinken & lekker landen. Voel je welkom in onze brasserie, bakkerij & espressobar. Voor een korte conversatie, een uitgebreid weerzien of een belangrijke ontmoeting; STROOM Rotterdam is jouw plek, jouw landingsbaan. Voor elk moment van de dag, voor elk tempo. Laat ons voor je zorgen.
Onze menukaarten staan onderaan deze pagina. 

Openingstijden:

07.00 uur tot 21.00 uur

Reserveren?
Bel met 010-221.40.60
Mail ons op: reserveringen@stroomrotterdam.nl
Of boek hieronder direct online:

  

 
 
Brasserie STROOM
In STROOM Rotterdam werken chef Hendry en zijn enthousiaste team met met eerlijke en bijzondere producten die ook in onze verswinkel en bakkerij te koop zijn. Van dichtbij, vers van de boer en vaak van kleine producenten uit de buurt - daar staan we voor.
In onze brasserie geen hoogdravend culinair gegoochel, maar een mooie mix van pure brasserie-gerechten, echte klassiekers en stoere urban food met een lekkere Rotterdamse R en een eigenwijze draai.

Shared Dining

Wie bij het diner niet kan kiezen uit al het lekkers van de kaart, bestelt gewoon ons Sharded Dining Menu met drie voorgerechten, twee hoofdgerechten en een proeverij van drie nagerechten. Met als motto: samen zullen we alles delen. De nieuwe manier van eten, voor wie van alles kan genieten.

Lees de brasserie-recensie bij De Buik van Rotterdam

Wij verzorgen graag uw: 
Ontbijt * Lunch * Diner * High Tea * Spirited High TeaHigh Wine * Borrels * Feesten * Recepties * Business Ontbijt * Workshops * Brunches met Feestdagen

ONZE MENUKAARTEN:  

Ontbijt

Lunchkaart
 
Dinerkaart & Shared Dining

Borrelkaart

High Tea, High Wine & Spirited High Tea

Drankenkaart 

Wijnkaart

Paasbrunch

Kerstbrunch

 
 

GRATIS

 + pak
EARTH-water in je kamer